MLB

Lorenzo Cain a fost îmbogățit de Brewers

January 28, 2018

lorenzo cain

Milwaukee Brewers au dat lovitura pe piața transferurilor. La numai câteva ore după ce l-au transferat pe Christian Yelich, de la Miami Marlins, Brewers au anunțat și contractarea lui Lorenzo Cain, center fielder liber de contract, care a devenit cel mai spectaculos transfer al pauzei competiționale.

Într-o piață mai liniștită ca oricând, Cain va încasa 80 de milioane de dolari în următorii cinci ani, și va beneficia de o clauză care nu va permite transferul la o altă echipă, contractul fiind cel mai prietenos pentru un jucător dintre cele semnate anul acesta. Înainte de această tranzacție, cel mai mare salariu obținut de un agent liber a fost 60 de milioane pentru trei ani și i-a revenit lui Carlos Santana (Phillies), nici un alt jucător nereușind să convingă vreun club să-i ofere o înțelegere mai lungă de trei ani și în condiții financiare mai generoase.

Pentru Brewers, Cain este premiul unei ierni agitate, însă. Clubul a căutat cu insistență un CF de calitate, iar Cain s-a aflat pe lista celor de la Toronto Blue Jays, New York Mets, Texas Rangers, dar și în cărți pentru o revenire la fosta echipă, Kansas City Royals, însă Brewers au fost mai abili în negocieri. Ei vor trebui să ofere o alegere de draft în 2018, pentru că Royals au făcut o contraofertă respinsă de Cain, dar viitorul ar putea să le dea dreptate cu acest transfer.

În vârstă de 31 de ani, Cain revine la franciza care l-a draftat în 2004 și de unde a fost transferat la Royals pentru Zach Greinke. În opt sezoane jucate la profesioniști, Cain a adunat 57 de HR și 127 de baze furate, dar a compensat aparenta lipsă de productivitate cu evoluții impresionante în defensivă, devenind unul dintre cei mai temuți apărători din MLB.

El va completa o rotație formidabilă din care mai fac parte Ryan Braun, Domingo Santana, Keon Broxton și celălalt nou venit, Yelich, într-o echipă care încearcă să capitalizeze succesul relativ avut în 2017 când Brewers au ratat intrarea în play-off pentru un singur meci.

Foto: Duane Burleson / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore