NBA

Sezon terminat pentru Robertson

January 28, 2018

La mai puțin de 24 de ore după ce DeMarcus Cousins a părăsit terenul pe targă și a fost declarat indisponibil pentru tot restul sezonului, încă un jucător exponențial din Conferința de Vest a primit același verdict. Și după o fază similară.

Extrema Andre Robertson, de la Oklahoma City Thunder, a suferit o ruptură de tendon rotulian, după ce a încercat un alley-oop și a aterizat greșit pe parchet. El s-a târât efectiv către marginea terenului, unde a rămas în agonie mai multe minute, fiind ulterior transportat cu targa la vestiar.

În 37 de prezențe anul acesta, Robertson a avut medii de 5 puncte, 4.7 recuperări și procentaj 53.1 la aruncări, contribuția sa defensivă fiind incomensurabilă și principalul motiv pentru care Thunder a reușit să-și revină după un start complet ratat. Cu Robertson în teren, Oklahoma a primit 96.6 puncte pe meci, în timp ce în partidele ratate de către acesta a „reușit” să primească 114.5 puncte, rotația oamenilor din defensivă urmând să fie complet bulversată de absența sa.

Foto: Raj Mehta-USA TODAY Sports / Action Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore