MLS

MLS se extinde în Miami, din 2020

February 1, 2018

beks

Visul lui David Beckham de a deveni patron al unei echipe de fotbal în America este mai aproape de a se realiza. Fostul căpitan al naționalei Angliei și superstar al fotbalului mondial va face parte din consiliul de administrație al celui mai nou club american, Miami FC, echipă acceptată să facă parte din MLS, începând cu sezonul 2020.

Aflați în discuții încă din 2016, reprezentanții grupului de investitori din Miami (condus de Beckham) și ai ligii au ajuns la un consens abia după ce afaceriștii Jorge și Jose Mas, miliardari din zona telecomunicațiilor, s-au alăturat proiectului Miami FC, iar clubul a putut aduce garanții că din 2021 va evolua pe un stadion nou care este deja în construcție în Miami.

Până în acel sezon, Miami FC va evolua pe o altă arenă din Florida, care va fi aleasă de către consiliul de administrație, dar nu este exclus să se aleagă o variantă cu multiple arene din statul american, pentru o creștere mai rapidă a piețelor și audiențelor. Experiența Orlando FC și Atlanta United arată însă că drumul pe care au intrat Beckham și compania este unul în care succesul este garantat, fotbalul european fiind într-o expansiune fantastică în SUA și Canada, în primul stat el trecând peste hochei la interesul arătat de fani.

De altfel, ca lucrurile să fie și mai excitante, Beckham a anunțat și prima țintă a clubului pentru primul sezon, numele fiind unul uluitor: Leo Messi.

FOTO:  Eric Espada/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore