MLB

Frazier ia 17 milioane de la Mets

February 7, 2018

Todd Frazier rămâne în New York, dar schimbă cartierul. 3rd baseman-ul lui New York Yankees în 2017 va pleca din Bronx și va ateriza în Queens, după ce a acceptat cele 17 milioane de dolari puse pe masă pentru un contract pe doi ani de către Mets.

Frazier a reușit 27 HR și 76 RBIs în 147 de meciuri jucate anul trecut pentru Chicago White Sox și Yankees și chiar dacă a avut cel mai slab procentaj la bătaie din carieră a compensat printr-o mobilitate ieșită din comun când s-a aflat în teren, stabilind un nou record personal când vine vorba de procentajul la baze.

Ales de două ori în All Star Game, Frazier, 32 de ani, va fi cu siguranță titular în echipa celor de la Mets, unde îl va înlocui pe David Wright, măcinat de accidentări. El este a treia achiziție din acest an după Jay Bruce și Adrian Gonzalez și a negociat inclusiv o revenire la Yankees, însă oferta acestora a fost mai mică, iar într-o perioadă de criză profundă a salariilor oferite veteranilor, nu a putut rata oportunitatea. Anterior aventurii din 2017, Frazier a evoluat pentru Cincinnati Reds, în cinci ani reușind 108 HR și 43 de baze furate.

FOTO: Abbie Parr / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore