NBA

Cavaliers au scăpat de Shumpert și Rose

February 10, 2018

Curățenia de primăvară este totală în Cleveland. După Dwyane Wade și Isaiah Thomas, alți doi jucători deveniți indezirabili în Ohio și-au făcut bagajele și au plecat către Sacramento și Salt Lake City. Este vorba despre Iman Shumpert și Derrick Rose, în schimbul acestora vicecampionii primindu-i pe George Hill și Rodney Hood.

Cei doi jucători se potrivesc mai bine stilului impus de către LeBron James echipei din Cleveland, Hood fiind cunoscut pentru versatilitate, iar Hill pentru jocul solid pe postul de point guard, acolo unde Cavaliers îl au începând de miercuri doar pe Jordan Clarkson.

Pe lângă cei patru jucători amintiți, tranzacția dintre cele trei cluburi i-a mai afectat pe Joe Johnson, ajuns la Kings pentru a fi concediat, Jae Crowder, ajuns la Jazz, unde ar putea să scape de concediere pentru că Utah vrea să scape de Rose, și Georgios Papagiannis, al 13-lea în draftul din 2016, care a fost dat afară de Sacramento pentru că echipa depășise numărul maxim de jucători din lot și nu luase o decizie în privința lui Johnson. Tipic pentru Kings.

Rocky Widner / National Basketball Association / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore