NFL

49ers au încredere în Marsh

February 10, 2018

San Francisco 49ers l-au avut în lot pe Cassius Marsh pentru doar șase partide, dar defensive tackle-ul a reușit să-i convingă pe californieni de calitățile sale.

Clubul a anunțat că i-a prelungit cu doi ani înțelegerea jucătorului venit de la New England Patriots, în finalul sezonului recent încheiat, astfel că reconstrucția masivă demarată încă de anul trecut începe să se vadă. Marsh va primi 7.7 milioane de dolari salariu de bază, 3.1 dintre acestea fiind garantate, și bonusuri pentru performanțe care pot atinge un maximum de cinci milioane, contractul fiind unul excelent pentru un jucător care în săptămâna zece a sezonului precedent era concediat din New England.

„De când a ajuns în organizația noastră, anul trecut, Cassius ne-a impresionat cu pasiunea și energia pe care o aduce în joc și cu calitățile sale deosebite. El este un exemplu pentru felul în care ne tratăm jucătorii care ne-au mulțumit în teren și pe care îi considerăm ca făcând parte din această construcție pe care o continuăm. Suntem încântați să-l avem în continuare la 49ers”, a declarat managerul John Lynch, Marsh chiar reușind să impresioneze.

Foto: Jonathan Daniel/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore