MLB

Santana începe sezonul pe lista indisponibililor

February 11, 2018

Ervin Santana

Sezonul regular al MLB este la ceva mai mult de o lună distanță, iar una dintre protagoniste are deja probleme. Aruncătorul titular de la Minnesota Twins, Ervin Santana, va lipsi din echipa de start circa trei luni după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la degetul mijlociu al mâinii de aruncare, iar efectele pot fi dezastruoase și pentru el și pentru echipă.

În vârstă de 35 de ani, Santana mai are două sezoane de contract cu Twins, însă al doilea depinde de rezultatele din teren, el fiind obligat să arunce în minimum 200 de reprize și să treacă un examen fizic dur pentru a-și încasa cele 14 milioane de dolari salariu. Anul trecut el a aruncat 211 reprize, reușind să-și activeze clauza cu pricina, și a avut record 16-8, fiind cel mai bun om al Gemenilor și depășit de un singur jucător la reprize aruncate: Chris Sale.

De altfel, mult timp, Santana a fost între cei mai buni aruncători din ligă anul trecut și s-a aflat aproape de un nou record MLB la lovituri permise per nouă reprize, doar finalul de sezon mai slab eliminându-l din ecuație. Chiar și așa, el a reușit un rating de 7.5 puncte, excepțional dacă ținem cont de vârstă, iar absența din lot în prima parte a sezonului poate fi decisivă pentru Twins.

Așa cum era de anticipat, Jose Berrios îl va înlocui în primul meci al anului, dacă Twins nu reușesc să-l convingă cumva pe Yu Darvish să vină în Minneapolis, japonezul fiind încă fără un contract valabil pentru sezonul viitor.

Foto: Al Bello / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore