DAILY RECAP  »  NHL

Marner, direct în cărțile de istorie

February 12, 2018

mitch marner

Puștiului Mitch Marner i-a fost prevăzut un viitor strălucit, însă ultima performanță realizată la numai 20 de ani este remarcabilă. Atacantul lui toronto Maple Leafs a reușit cinci puncte în partida cu Ottawa Senators, ratând de puțin hattrick-ul după ce coechipierul James van Riemsdyk a atins pucul trimis către poartă și a transformat golul în pasă, prima dintr-o serie de trei care l-a ajutat să intre în istoria francizei.

Marner este al cincilea cel mai tânăr jucător care punctează de cinci ori într-un meci, fiind precedat de către Jack Hamilton (1943), Ted Kennedy (1944), Vincent Damphousse (1988) și Russ Courtnall (1985), dar și primul jucător de la Toronto care face cinci puncte în ultimii nouă ani. ultimul care a reușit performanța: Tomas Kaberle, în 2009, cu Anaheim Ducks.

Deși nu a avut un sezon fabulos, Marner a reușit să atingă 42 de puncte în 57 de mecirui anul acesta, în ultima perioadă productivitatea sa situându-se la nivelul celei de anul trecut, când a punctat de 61 de ori în 77 de meciuri, 19 dintre puncte fiind obținute prin goluri.

Foto: Claus Andersen / Getty Images Sport / Getty

REZULTATE:

Bruins – Sabres 2-4, Maple Leafs – Senators 6-3, Canadiens – Predators 2-3, Lightning – Kings 4-3, Blue Jackets – Devils 6-1, Coyotes – Flyers 3-4, Wild – Blackhawks 3-0, Hurricanes – Avalanche 3-1, Sharks – Oilers 6-4.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore