MLB

Yu Darvish, contract fabulos cu Chicago Cubs

February 12, 2018

Aug 10, 2017; Phoenix, AZ, USA; Los Angeles Dodgers pitcher Yu Darvish against the Arizona Diamondbacks at Chase Field. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Japonezul Yu Darvish nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la sezonul viitor. Nu mai trebuie să-și facă griji pentru următorii șase ani, ca să fim mai exacți.

Unul dintre cei mai titrați agenți liberi dintr-o piață mai liniștită ca niciodată a semnat un contract fabulos cu Chicago Cubs, urmând să primească 126 de milioane de dolari pentru următorii șase ani, cu posibilitatea de a încasa 150 de milioane în cazul în care depășește mai multe limite impuse de către club.

Darvish a avut un sezon amestecat anul trecut la Texas Rangers și Los Angeles Dodgers, încheiat cu record 10-12 și 3.86 ERA, dar a avut un rol important în play-off, ajutându-i pe californieni să ajungă până în finală. Din păcate, ultimul act a fost unul catastrofal, oamenii la bătaie de la Houston Astros ghicindu-i de fiecare dată aruncările, într-una dintre cele mai proaste evoluții individuale din întreaga carieră.

Chiar și așa, dreptaciul a avut multiple oferte, prețul său fiind stabilit de presă undeva în jurul a 160 de milioane de dolari, doar Cubs și Dodgers intrând însă în ultima rundă de negocieri. Chicago a câștigat după ce managerul Theo Epstein a dorit să conducă el însuși negocierile, astfel că Darvish va juca la echipa pe care a învins-o anul trecut în NLCS.

foto: NESN.com

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore