NFL

Colts și-au ales noul antrenor

February 12, 2018

Frank Reich

Unul dintre antrenorii care au ghidat Philadelphia Eagles către Super Bowl își va încerca forțele cu greii din NFL din funcția de antrenor principal.

La șase zile după ce Josh McDaniels a șocat lumea fotbalului american și a preferat să rămână la New England Patriots, coordonatorul ofensivei lui Eagles, Frank Reich, a acceptat oferta lui Indianapolis Colts și va deveni antrenor principal în Indiana.

Reich, 56 de ani, a devenit favorit să preia funcția după ce managerul general Chris Ballard s-a declarat încântat de interviul pe care l-a avut vineri, el câștigând bătălia cu ceilalți candidați aleși de Colts: Dan Campbell și Leslie Frazier.

Cu 25 de ani de experiență în NFL, ca jucător și antrenor, Reich a condus ofensiva din Philadelphia din 2016, iar Carson Wentz a devenit unul dintre cei mai buni jucători de pe poziția de QB din ligă, atacul Vulturilor fiind unul fantastic. De remarcat că pentru Reich începuturile ca antrenor au însemnat tot Indianapolis, în 2006, el fiind antrenorul jucătorilor QB, unde a lucrat cu Peyton Manning, care a aruncat peste 9.200 de yarzi în 2009 și 2010, colaborarea fiind perfectă. Din 2012, Reich a trecut la Arizona Cardinals, iar din 2013 la San Diego Chargers, unde a stat trei ani.

foto: philadelphiaeagles.com

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore