NASCAR  »  NFL  »  SPECIAL

Peyton Manning dă startul sezonului din NASCAR

February 13, 2018

manning

Peyton Manning conduce către steagul cu pătrățele de la intrarea în Hall of Fame, dar până la momentul cu pricina face o oprire la boxe. La boxele din NASCAR.

Dublul campion NFL se va afla la bordul mașinii care va da startul în celebra cursă de 500 de mile de la Daytona, cursă care deschide sezonul 2018 din NASCAR. El va rula la bordul unui vehicul Toyota Camry echipat special pentru curse pe distanța unui tur de pistă (3.5 mile), iar experiența este așteptată cu mare interes.

„Să particip la acest eveniment și din această postură este o experiență unică și excitantă. Vreau să mulțumesc NASCAR, Daytona International Speedway și Nationwide pentru că îmi oferă această posibilitate. Abia aștept ziua cursei”, a arătat Manning, într-un comunicat de presă.

Retras din fotbalul american în 2015, după ce i-a ajutat pe Denver Broncos să câștige Super Bowl 50, Manning este una dintre legendele sportului nor-american, cele două titluri de campion (unul cu Indianapolis Colts) și cinci trofee de MVP fiind completate de recorduri la yarzi pasați (71.940) și pase de TD oferite (539).

„Vorbim despre un superstar veritabil, pentru că Peyton Manning este una dintre legendele fotbalului american atât la nivel de colegiu cât și în NFL. De asemenea, are personalitatea și popularitatea necesare pentru un asemenea eveniment. Va fi un pilot de excepție și unul dintre cei mai importanți invitați pentru aniversarea de 60 de ani a Daytona 500”, a punctat și Chip Wile, președintele Daytona International Speedway.

Cursa de la Daytona are loc duminică.

foto: Matt Hazlett/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore