MLB

Giants retrag tricoul lui Barry Bonds

February 13, 2018

bonds

Deși a avut o carieră pusă sub semnul întrebării de implicarea într-un uriaș scandal de dopaj, Barry Bonds rămâne o legendă a baseball-ului nord-american, iar San Francisco Giants îl vor onora cum se cuvine.

Clubul din California a anunțat că pe 11 august va organiza o ceremonie de retragere oficială a tricoului cu numărul 25, purtat de celebrul jucător în perioada în care a evoluat în San Francisco, la acea dată vizitatori urmând să fie cei de la Pittsburgh Pirates, cealaltă echipă din cariera lui Bonds.

În vârstă de 53 de ani, Bonds va deveni al 12-lea jucător din istoria francizei Giants și al cincilea din San Francisco al cărui tricou va fi retras, anterior având această onoare Orlando Cepeda, Juan Marichal, Willie Mays, Willie McCovey și Gaylord Perry.

Liderul clasamentului all time la HR, Bonds a jucat 15 ani cu Giants și șapte în Pittsburgh, perioada petrecută în California fiind condimentată cu 586 de HR, recordul de 71 într-un sezon (2001), dar și un scandal monstruos legat de folosirea anabolizantelor, care i-au umbrit ieșirea din scenă și i-au lăsat puține șanse să prindă un loc în Hall of Fame.

Foto: Justin Sullivan / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore