NHL

Seattle, mai aproape de NHL

February 14, 2018

keyarena

Expansiunea NHL nu mai poate fi amânată al nesfârșit, iar succesul celor de la Las Vegas Golden Knights în chiar primul an de existență a trezit interesul altor metropole pentru a forța intrarea între orașele care găzduiesc o echipă de hochei. Și cei mai activi în piață sunt reprezentanții orașului Seattle, care a făcut toți pașii necesari pentru afiliere și așteaptă acum un răspuns de la ligă.

Potrivit thescore.com, NHL a confirmat primirea cererii și taxa de zece milioane de dolari necesară afilierii dar răspunsul va fi dat abia după ce vor fi urmați toți pașii necesari afilierii, durata procedurilor fiind încă necunoscută. Cu certitudine, însă, Seattle este foarte aproape de NHL, mai ales că în luna decembrie autoritățile și board-ul viitoarei echipe au adus garanțiile necesare pentru achitarea celor 650 de milioane de dolari, cât a stabilit NHL taxa de înscriere, iar municipalitatea a anunțat că va susține proiectul de reabilitare și modernizare a KeyArena, anunțat tot în decembrie, care ar urma să coste grupul interesat de investiției, Oak View Group, nu mai puțin de 600 de milioane de dolari.

Dacă lucrurile vor decurge conform planului, iar NHL va da un răspuns pozitiv, primul meci din Seattle va avea loc în startul sezonului 2020-2021.

Foto: David Dow / National Basketball Association / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore