NHL

Di Domenico, trimis în Chicago

February 16, 2018

didomenico

Două dintre echipele aflate în criză în NHL au făcut schimb de jucători, sperând astfel să-și îmbunătățească cumva jocul și șansele la un viitor mai strălucit, chiar dacă în cazul uneia dintre protagoniste speranțele sunt mai degrabă deșarte.

Astfel, atacantul lui Ottawa Senators, Chris DiDomenico, va avea șansa să-și continue sezonul și după cel regular, dacă va reuși să devină un contribuitor serios pentru Chicago Blackhawks, echipă care l-a trimis în locul său pe fundașul finlandez Ville Pokka.

Fără să fie titular cert în Ottawa, DiDomenico a avut rezultate decente, în 24 de apariții pentru Senatori reușind să marcheze de șase ori și să paseze la alte patru reușite ale coechipierilor, restul sezonului petrecându-l la Syracuse Church, unde a adunat 15 puncte în 28 de partide.

Prin Pokka, Senators s-au ales cu un fundaș de 23 de ani, fără experiență însă de NHL, care de patru ani joacă la Rockford IceHogs, după ce a fost draftat de New York Islanders în runda a doua, în 2012, și a ajuns la Blackhawks tot în urma unui transfer. Cu rezultate decente în AHL (28 de goluri și 99 de pase în 266 de meciuri), finlandezul își va începe cariera pentru Senators în aceeași ligă, urmând să fie trimis direct la Syracuse.

FOTO: Nils Petter Nilsson/Ombrello / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore