NFL

Johnny Football se întoarce

February 17, 2018

NFL n-a scăpat de Johnny Manziel. Cel puțin teoretic.

Controversatul jucător, cândva câștigător al Trofeului Heisman și candidat la legendă, a anunțat că va lua parte la Spring League, o competiție amicală în care agenții liberi care își caută echipe pot impresiona scouterii din NFL, în cadrul a două meciuri programate pe 7 și 14 aprilie în Austin, Texas.

Manziel nu a mai jucat nici un meci de fotbal american din 2015, de când a fost dat afară de Cleveland Browns, și a refuzat un contract în CFL, unde a fost dorit la Hamilton Tiger-Cats, însă pretențiile sale au fost mai mari decât oferta canadienilor, înțelegerea nefiind parafată deși clubul obținuse o dispensă pentru a-l putea înregimenta pe talentatul, dar năbădăiosul jucător.

În vârstă de 25 de ani, el crede însă că mai poate spune ceva în fotbal, iar Spring League, o competiție inventată anul trecut, cu rezultate modeste însă.

„Fotbalul a fost o parte importantă din viața mea de când mă știu. Uneori consideri că totul ți se cuvine și nu-ți dai seama ce ai avut decât atunci când ai pierdut totul. Obiectivul meu este să revin în NFL și conștientizez că trebuie să muncesc pentru acest privilegiu. Spring League mi-a oferit o oportunitate să joc iar și asta ne dorim toți cei care mergem în Texas. Îmi lipsește competiția”, a declarat jucătorul.

FOTO: Peter Aiken/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore