NFL

Su’a Cravens, bun pentru NFL

February 17, 2018

Safety-ul lui Washington Redskins, Su’a Cravens, poate evolua în sezonul regular al NFL în 2018, după ce liga i-a ridicat suspendarea pe termen nelimitat, din motive medicale, dictată împotriva sa.

Cravens i-a părăsit pe Redskins înainte de startul sezonului trecut, după ce a fost diagnosticat cu o comoție severă, revenind abia în luna decembrie la antrenamente. El nu a primit însă și OK-ul ligii, petrecând restul sezonului pe lista jucătorilor indisponibili, acolo unde clubul îl trimisese din momentul în care a părăsit echipa, pentru a nu-l pierde în eventualitatea unui răspuns pozitiv de la medici.

Vestea este oarecum surprinzătoare, mai ales că Su’a Cravens s-a gândit serios la retragere după ce a primit primul diagnostic, însă dacă reușește să producă la nivelul sezonului de debut, el ar putea fi o „achiziție” de excepție în Washington. Acum doi ani, Cravens a jucat în 11 meciuri, cu 34 de tacklinguri, un sack, cinci pase apărate și o intercepție, iar așteptările pentru anul trecut erau imense.

FOTO: Patrick Smith/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore