NFL

Foster a vizitat, din nou, arestul poliției

February 17, 2018

Linebacker-ul lui San Francisco 49ers, Reuben Foster, a fost arestat pentru a doua oară în mai puțin de o lună, fiind acuzat de violență domestică, amenințare și posesie de armă de asalt.

Potrivit unui comunicat al Poliției din Los Gatos Monte Sereno, California, oamenii legii au fost solicitați să intervină de către vecinii fotbalistului, la sosirea poliției acesta fiind colaborant și acceptând arestarea. El a fost eliberat câteva ore mai târziu, pentru o cauțiune de 75.000 de dolari, incidentul fiind în continuare investigat și de legiuitori, club și ligă.

„Organizația noastră cunoaște raportul legat de Reuben Foster. Tratăm cu maximum de seriozitate acest incident și adunăm toate informațiile pertinente pentru a lua o decizie”, a explicat purtătorul de cuvânt al lui 49ers, în timp ce NFL a anunțat, tot prin vocea purtătorului de cuvânt, că va deschide o procedură disciplinară împotriva jucătorului, în funcție de rezultatul anchetei urmând să ia o decizie.

Până acum, Foster a avut parte de o vacanță cel puțin agitată, pe 31 ianuarie el fiind reținut pentru prima dată pentru posesie de marijuana. A fost eliberat atunci pentru o cauțiune de 2.500 de dolari, iar specialiștii și-au amintit imediat că în aprilie el a picat de pe locul 10 în draft, poziție prognozată, până pe locul 31, de unde a fost ales de către 49ers, chiar din cauza problemelor create în afara terenului. Jucător foarte bun, Foster trece des peste linie, iar aceste erori l-au costat milioane de dolari, diferența de salariu între un jucător de Top 10 și unul din Top 40, iar o suspendare de șase runde, posibilă după regulile dure ale NFL, ar anula multe dintre lucrurile bune făcute în sezonul de debut în care a adunat 72 de tacklinguri în zece partide.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore