NHL

Sharks l-au pierdut și pe Ward

February 17, 2018

San Jose Sharks rămân fără veterani. După Joe Thornton, care lipsește mai multe luni, formația din California l-a pierdut probabil pentru restul sezonului și pe Joel Ward, jucător de 37 de ani care își joacă cariera și care va fi supus unei intervenții chirurgicale la umăr, după ce a fost lovit violent de mantinelă de fundașul lui Las Vegas Golden Knights, Nate Schmidt.

Ward, 11 puncte în 46 de meciuri anul acesta, ar fi suferit o recidivă a unei afecțiuni pe care a reparat-o tot printr-o operație înainte de startul acestui sezon, iar prognozele nu sunt deloc optimiste, retragerea din activitate fiind o posibilitate după 1 iulie.

Cu o poveste ciudată, atacantul de culoare a început cariera de profesionist la 25 de ani, când a semnat cu Houston, formație din AHL, unde a fost remarcat de Minnesota Wild. Un an mai târziu, în 2006, a semnat cu echipa de NHL și a debutat în liga majoră. Consacrarea a cunoscut-o, însă, la Nashville Predators, ulterior trecând și pe la Washington Capitals, înainte de a semna cu Sharks, în 2015. În 11 ani ca profesionist, Ward a adunat 720 de meciuri și 303 puncte, 133 dintre acestea fiind goluri.

Foto: nhl.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore