NFL

Cushing nu mai e bun pentru Texans

February 20, 2018

Era Brian Cushing în Houston a ajuns la final.

Texans l-au informat pe deținătorul recordului de tacklinguri pentru franciză că nu mai face parte din planurile de viitor ale formației și va fi concediat, probabil începând cu 14 martie, ultima zi a sezonului 2017-2018.

Decizia lui Texans nu este cine știe ce surpriză, însă, pentru că mariajul cu jucătorul devenise unul viciat după ce Cushing a primit zece meciuri de suspendare de la NFL pentru folosirea de substanțe anabolizante, iar absența sa a deraiat complet sezonul texanilor. Și jocul său a scăzut mult în calitate în ultimii ani, din 2012 el nereușind să mai adune decât o dată 100 de tacklinguri într-un an sau 16 partide jucate. Cum și salariul său, 6.7 milioane, era unul foarte mare, Texans au fost puși practic într-o situație fără prea multe opțiuni de rezolvare, nici măcar jucătorul nefiind luat prin surprindere.

„Totul e OK. Asta face parte din afacere. Fotbalul este o afacere”, le-a declarat acesta jurnaliștilor de la Houston Chronicle.

Fundașul debutant al anului în 2009, Cushing a reușit 664 de tacklinguri în cei nouă ani petrecuți la Texans, iar cariera sa se încheie cu cifre impresionante, el aflându-se în Top 10 al francizei la intercepții, forced fumbles și sacks.

FOTO: Tim Warner/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore