MLS

Ibrahimovic chiar se gândește la MLS?

February 20, 2018

ibra

Anul lui Ezequiel Barco s-ar putea transforma în anul lui Zlatan Ibrahimovic, în MLS. Presa americană a dezvăluit că atacantul suedez este tot mai aproape de un transfer la LA Galaxy, și că deja și-ar căuta o casă în celebrele cartiere californiene Bel Air și Beverly Hills, chiar dacă transferul în MLS este, încă, la stadiul de discuții.

Jucătorul de 36 de ani are un sezon foarte prost la Manchester United, iar un transfer în MLS ar fi ca un cântec de lebădă, o mulțime de veterani alegând să-și încheie carierele peste Ocean datorită condițiilor financiare și sportive existente în SUA. De asemenea, transferul lui Alexis Sanchez îi cam închide toate porțile către titularizare la United, unde oricum era rezerva lui Romelu Lukaku, iar managerul Jose Mourinho a admis că va face tot ce poate pentru a-l ajuta pe suedez să-și găsească o echipă departe de Europa.

Chiar dacă este posibil, transferul nu este încă bătut în cuie, suedezul cântărind încă alte oferte venite din Europa și chiar un ultim sezon cu United. Dacă va alege însă pe Galaxy, Ibrahimovic poate ajunge cel mai devreme în MLS în luna mai, dar ESPN susține ca dată mai apropiată de adevăr 10 iulie, după ce contractul cu United va expira.

Foto: Manchester United / Getty

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore