NFL

Bears au scăpat de Freeman

February 20, 2018

Curățenia de primăvară din NFL face victime zi de zi, iar până pe 14 martie, mulți veterani se vor afla cu securea deasupra capului. Mai ales cei cu probleme de comportament și fizice.

Jerrell Freeman, LB la Chicago Bears se încadrează perfect la ambele categorii, iar Urșii au anunțat marți că nu îl vor păstra în lot și pentru ultimul sezon din contractul pe trei ani semnat în 2016, salvând astfel circa 3.5 milioane de dolari pe care i le datorau lui Freeman.

Venit ca agent liber de la Indianapolis Colts, acesta a avut un start fulminant de carieră în Chicago, cu 110 tacklinguri în 12 partide, numai că o suspendare pentru dopaj l-a deraiat de la traseu, din acel moment totul luând-o pe tobogan. Freeman a mai jucat doar un meci în 2017, înainte să se accidenteze grav și să rateze tot restul sezonului, iar în perioada de refacere a mai picat un test antidoping, primind încă o suspendare de zece partide. Dacă își va găsi o echipă, deși e greu de crezut, el va lipsi de pe gazon în primele două meciuri ale sezonului, din cauza suspendării.

Foto: Jeff Zelevansky/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore