MLB

Red Sox au spart banca pentru Martinez

February 21, 2018

Telenovela JD Martinez s-a încheiat, iar numărul superstarurilor aflate încă pe piață în MLB a scăzut cu încă o unitate. Martinez a ajuns la o înțelegere valabilă pe cinci sezoane cu Boston Red Sox, în fapt echipa care l-a curtat cel mai intens în această iarnă, și va primi 110 milioane de dolari, plus mai multe beneficii rare în aceste vremuri tulburi pentru jucători.

Astfel, Martinez poate rupe unilateral înțelegerea după numai doi ani și 50 de milioane de dolari încasate, dar și să-și aleagă chiar el locul din teren.

Boston joacă însă o carte extrem de periculoasă, pentru că nou contract îi va trimite mult dincolo de limita pentru Taxa pe Lux, pe care oricum o depășiseră cu circa 8.5 milioane înainte de sosirea acestuia. Conform regulamentului MLB, totalul salariilor nu poate depăși 197 de milioane în acest an, generând taxe severe, taxe care se dublează la 217 milioane și se triplează la 237 de milioane.

Martinez aduce, însă, un plus fantastic după un sezon uluitor în care a marcat 45 de HR pentru Detroit Tigers și Arizona Diamondbacks, revigorând ultima echipă cu evoluții excepționale după ce a fost transferat înaintea ultimei treimi de jocuri. Martinez a stabilit un record al francizei cu 16 HR marcate în septembrie, dar a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu echipa din Arizona, preferând să meargă în Boston.

FOTO: Christian Petersen / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore