MLB

Dyson, ales de D-backs

February 21, 2018

După ce au eșuat în încercarea de a-l convinge pe JD Martinez să semneze un nou contract, Arizona Diamondbacks s-au repliat rapid, cu o soluție mai puțin cunoscută și, evident, mult mai ieftină: Jarron Dyson. Fostul jucător de la Seattle Mariners a semnat pe doi ani și va primi 7.5 milioane de dolari salariu, iar la 33 de ani este clar doar o soluție de avarie.

Dyson, care a înregistrat 28 de baze furate anul trecut, se alătură astfel unui grup decent de outfielderi, din care mai fac parte David Peralta, Yasmany Tomas și AJ Pollock, și are toate șansele să fie titular, însă pentru Arizona nu se anunță un sezon prea fericit.

În 2017, D-backs au explodat după sosirea lui JD Martinez, care a impresionat în 62 de partide și a adunat 29 de HR, conducând echipa în NLDS. Dyson nu este nici pe departe Martinez, însă aduce și el ceva special, fiind cel mai rapid apărător din ligă, perfect pentru stilul de joc din Arizona. El a salvat 24.5 puncte și a creat 11 puncte cu alergările sale, anul trecut, fiind un specialist al reușitelor de gen.

FOTO: Lindsey Wasson / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore