MLB

Hosmer, opt ani la Padres

February 21, 2018

San Diego Padres au anunțat că l-au achiziționat pe Eric Hosmer, 1st baseman care a semnat un contract valabil pe opt sezoane cu gruparea din California și va încasa 144 de milioane de dolari.

Contractul este cel mai mare din istoria lui Padres și va genera un cutremur în lot, titularul postului, Wil Myers urmând să fie folosit într-o altă poziție, deși a strălucit în ultimul an.

Hosmer, 28 de ani, a petrecut întreaga sa carieră la Kansas City Royals și i-a ajutat pe aceștia să ajungă de două ori în World Series, în 2014 și 2015, cu succes suprem a doua oară, când au cucerit primul titlu din 1985. În cei șapte ani din Kansas, Hosmer a jucat 1.048 de partide, cu o linie senzațională (.284/.342/.439), iar ultimul an a fost cel mai bun, pe lângă .882 OPS el reușind 25 de HR și șase baze furate.

El se alătură însă unui lot mediocru, care anul trecut a suferit 91 de eșecuri și a terminat abia pe locul 4 în National League West, Padres absentând din post-sezon în ultimii 12 ani. echipa din San Diego nu a cucerit niciodată titlul dar, ca lucru pozitiv, are una dintre cele mai bune piramide din MLB, jucătorii promițători fiind pregătiți perfect pentru saltul în liga majoră.

FOTO: Kyle Rivas / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore