MLB  »  NFL

Russell Wilson se prezintă la Spring Training

February 22, 2018

Privită ca o glumă sau cel mult o cascadorie media, tranzacția dintre Texas Rangers și New York Yankees, care l-a dus pe QB-ul lui Seattle Seahawks, Russell Wilson în Bronx, pare să aibă și o continuare. Wilson a anunțat, astăzi, că intenționează să meargă luni în Arizona pentru a se alătura noii sale echipe, iar istoria spune că s-ar putea să-l vedem chiar pe teren, așa cum s-a întâmplat și cu alte vedete care au avut dublă opțiune de draft la momentul finalizării colegiului.

„Cariera” lui Wilson în MLB este una de-a dreptul spectaculoasă, el fiind ales prima dată de Baltimore Orioles, în 2007, când abia terminase liceul, pentru ca în 2010, la a doua intrare în draft să fie selecționat de către Colorado Rockies, unde a și jucat doi ani în echipele afiliate, înainte de a decide să se axeze doar pe fotbal american.

Ajuns ulterior în „posesia” lui Rangers, Wilson a fost transferat în urmă cu două săptămâni la Yankees, iar posibila sa apariție în meciul de luni cu Philadelphia Philles naște destule întrebări.

A fost Wilson invitat de Yankees să ia parte la cantonament sau discutăm de o lovitură media? Crede el că i-ar putea bate pe Aaron judge sau Giancarlo Stanton pentru un loc în lotul de jucători care va începe sezonul? ar trebui să se îngrijoreze Gleyber Torres?

Și ultima: va primi Wilson un inel de campion dacă Yankees vor câștiga al 28-lea titlu de campioni din istorie?

foto. cbssports.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore