NFL

Jarvis Landry stă forțat în Miami

February 25, 2018

În ciuda unul blocaj aproape total al negocierilor pentru un contract pe termen lung, Jarvis Landry nu a negat niciodată că dorește cu tărie să rămână în Miami. Și Dolphins i-au îndeplinit dorința, chiar dacă nu așa cum și-ar fi Dorit starul din ofensivă.

Clubul din Florida a deschis sezonul francizărilor din NFL și îi vor plăti wide receiver-ului circa 16 milioane de dolari, orice club care ar dori să egaleze oferta și s-l fure pe Landry urmând să plătească un preț imens: două opțiuni de primă rundă de draft.

Contractul pus pe masă de Dolphins este oarecum surprinzător ca valoare, în condițiile în care Landry a fost liderul recepțiilor din NFL, însă Ian Rapoport, jurnalist nfl.com, susține că de vină ar fi media de numai 8.8 yarzi per recepție care le-ar fi oferit celor de la Dolphins posibilitatea să scadă serios valoarea. Tot nfl.com anunță că deși francizat, Landry ar putea să nu joace la Dolphins anul viitor, el fiind în mijlocul unor speculații majore legate de un transfer și anul trecut, iar rapiditatea cu care a fost „etichetat” ar arăta disponibilitatea Delfinilor să negocieze cu un alt club, practic Miami luându-și niște măsuri de precauție înainte de 14 martie, dată la care jucătorii cu contracte scadente devin agenți liberi.

Foto: Mike Ehrmann/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore