DAILY RECAP  »  NHL

Dadonov i-a oprit pe Penguins

February 25, 2018

Florida Panthers au câștigat al nouălea meci din ultimele 12 și au reușit să-i oprească pe campionii de la Pittsburgh Penguins, care căutau evadarea în Divizia Metropolitan, după șase succese consecutive.

Eroul disputei din Sunrise a fost rusul Evgenii Dadonov, autor al unui hattrick, un necunoscut pentru fanii imparțiali, jucător care a bifat doar 55 de apariții pentru Panthers în patru sezoane (2009-2012), înainte de a se întoarce acasă și a se maturiza în KHL. A fost prima triplă din cariera jucătorului originar din Celiabinsk, care a evoluat în 51 de partide sezonul acesta, reușind 18 goluri și 23 de pase decisive, Penguins simțind, pe pielea lor, cât de dificil este să blochezi un jucător despre care nu cunoști mare lucru.

REZULTATE:

Senators – Flyers 3-5, Flames – Avalanche 5-1, Devils – Islanders 2-1, Stars – Jets 3-5, Maple Leafs – Bruins 4-3, Canadiens – Lightning 3-4, Red Wings – Hurricanes 3-1, Panthers – Penguins 6-5, Capitals – Sabres 5-1, Blue Jackets – Blackhawks 3-2, Coyotes – Ducks 2-0, Kings – Oilers 3-4.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore