NFL

Blake Bortles și-a primit contractul

February 26, 2018

Una dintre echipele care aveau probleme pentru postul de quarterback înaintea sezonului 2018 poate fi tăiată de pe listă. Surpriza Jacksonville Jaguars va merge înainte cu Blake Bortles după ce i-au oferit acestuia un contract pe trei ani, în valoare de 54 de milioane de dolari, 26.5 garantate. Noua înțelegere va înlocui ultimul an din contractul actual, semnat în 2014, când Bortles a fost ales de pe poziția a treia din draft. El urma să câștige 19 milioane, grație acelui contract, dar acum va încasa 20, la nivelul actual al pieței contractul fiind unul prietenos cu franciza.

„Nu am prea mute cunoștințe despre procesul de negociere al unui contract. I-am spus agentului meu să se ocupe și să încheie rapid socotelile pentru că eu vreau doar să joc fotbal. Voiam să am confirmarea că mă voi afla aici și în continuare și să continui să progresez cum am făcut și anul trecut”, a explicat jucătorul la conferința de presă prin care s-a anunțat noua înțelegere, iar contractul chiar pare unul în care Bortles a lăsat mult de la el.

Chiar și cu inconstanța teribilă din joc, QB-ul a reușit cifre interesante în cei patru ani petrecuți cu Jaguars, ridicându-se de la 3-13 în primul sezon la 10-6 și două victorii de play-off în 2017, una dintre ele cu Pittsburgh Steelers. De altfel, post-sezonul a fost excepțional, cu 49-85 raport al paselor, 3 pase de TD și nicio intercepție, el contribuind cu pase precise atunci când a fost cazul, dar și cu acțiuni pe pământ care au destabilizat defensivele adverse. Cu o echipă tânără în jurul său și cu noi arme la dispoziție în 2018, Bortles ar putea exploda și să-și atingă potențialul, iar contractul actual nu pare a fi desenat perfect pentru performanțele sale.

Comparativ cu sumele primite de alți jucători de pe același post, cu performanțe zero în post-sezon, înțelegerea este una mică, însă Bortles pare mulțumit să facă parte dintr-un club cu Philip Rivers, Cam Newton, Matt Ryan, Tom Brady și Ryan Tannehill, când vine vorba de câștigul mediu. Într-o ligă care i-a oferit 60.5 milioane de dolari garantați lui Mathew Stafford și 48.7 șui Jimmy Garoppolo, contractul său pare o pată de culoare. Sau o ultimă urmă de normalitate.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore