NBA

Butler lipsește o lună și jumătate

February 26, 2018

Speranțele celor de la Minnesota Timberwolves legate de o calificare în play-off încep să se spulbere. Starul Jimmy Butler, accidentat sâmbătă, a ales să se opereze pentru a nu risca o ruptură a ligamentelor și va lipsi de pe teren o lună și jumătate, pentru Timberwolves vestea fiind devastatoare.

Echipa din Minnesota are doar trei meciuri avans față de ocupanta locului 9, Los Angeles Clippers, și un program infernal în ultimul sfert al sezonului regular, iar fără lider șansele de a-și atinge obiectivul scad vertiginos. Fără Butler, Minnesota a fost o echipă modestă, capabilă să marcheze dar nu și să se apere, prezența acestuia pe teren schimbând radical datele problemei.

Potrivit thescore.com, cu tripleta Karl-Anthony Towns – Andrew Wiggins – Butler pe teren, Timberwolves au marcat 113 puncte, primind 104, iar fără Butler au marcat 115 și au primit 127, ori apărătorul va lipsi din teren exact când aceste date statistice contează, iar revenirea preconizată pentru play-off s-ar putea să se petreacă abia în startul sezonului viitor.

FOTO: Troy Taormina-USA TODAY Sports / Action Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore