NFL

Colts se despart de Frank Gore

March 2, 2018

Un viitor Hall of Famer de va afla pe piață. Indianapolis Colts au anunțat, astăzi, că nu îi vor prelungi înțelegerea scadentă în două săptămâni lui Frank Gore, astfel cp veteranul va deveni agent liber.

Venit în Indiana în 2015, după o carieră strălucită cu San Francisco 49ers și Chicago Bears, Gore a reușit să depășească toate așteptările și să-și ducă la capăt contractul pe trei sezoane și 12 milioane de dolari semnat cu Indianapolis. El a avut 260, 263 și 261 acțiuni pe pământ în cei trei ani, reușind medii de peste 60 de yarzi pe meci și minimum 1.200 de yarzi pe sezon, consolidându-și astfel poziția fruntașă din topul all time al NFL. Gore este al cincilea jucător la yarzi cărați (14.026), la 75 de yarzi distanță de Curtis Martin, ocupantul locului 3 și la 1.243 de Barry Sanders.

Pentru ce a reușit în Indianapolis, chiar dacă are 34 de ani, Gore poate deschide încă multe uși și apărări, iar capacitatea sa de a deveni rapid lider ar putea atrage oferte și în această primăvară, iar Martin și chiar Sanders să fie detronați de longevivul RB.

Cât despre Colts, sezonul următor în va găsi cu patru nume pe lista jucătorilor RB: Marlon Mack, Matt Jones, Robert Turbin și Josh Ferguson. Niciunul nu pare să-i calce pe urme, însă, lui Gore.

Foto: Stacy Revere/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore