NFL

Austin nu mai este dorit în Los Angeles

March 2, 2018

Drumurile lui Tavon Austin și Los Angeles Rams se vor despărți după cinci ani. organizația din California a anunțat că va renunța la serviciile wide receiver-ului ales de pe poziția a opta în draftul din 2013, și că va încerca să obțină o alegere de draft pentru el. dacă nu vor reuși, Rams îl vor pune pe liber pe Austin, înainte de startul noului sezon.

Venit în NFL de la Universitatea West Virginia, Austin a fost unul dintre oamenii care au atras cel mai mult atenția în draftul din 2013, Rams sacrificând patru alegeri de draft pentru a urca până pe poziția a opta și a-i obține semnătura. Cu un start neconvingător, Austin a  explodat în 2015, reușind zece recepții de TDE și aproape 1.000 de yarzi, iar Rams au făcut a doua eroare, oferindu-i un contract pe patru ani, în valoare de 42 de milioane de dolari, înainte de startul sezonului 2016.

Influența lui Jeff Fisher, antrenor care a bulversat mulți jucători talentați, l-a atins și pe Austin, care a luat-o pe tobogan imediat după sezonul cu pricina, iar 2017 a însemnat o veritabilă catastrofă, el recepționând doar 13 pase pentru 47 de yarzi și fiind a treia opțiune a lui Jared Goff, după Sammy Watkins și Robert Woods.

Cum contractul său are prevăzut un bonus de cinci milioane de dolari dacă se va mai afla în lot la 14 martie, Rams ar trebui să găsească rapid un partener de transfer, ori recentele performanțe ale lui Austin vor atrage puțini pețitori, astfel că omul pentru care Bills a primit patru jucători acum cinci ani, va deveni agent liber săptămâna viitoare.

Foto: Otto Greule Jr/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore