NFL

Notă de plată „subțire” pentru Peters

March 2, 2018

Kansas City Chiefs se vor alege cu o singură alegere de draft atunci când transferul lui Marcus Peters la Los Angeles Rams va deveni oficial iar Șefii vor trage linie.

NFL a anunțat că Chiefs vor primi de la Rams alegerea de rundă a patra de anul acesta și pe cea de rundă a doua de la anul, dar Chiefs vor trebui să cedeze, la rândul lor, alegerea de rundă a șasea din acest an, vestea aruncând o lumină și mai proastă asupra departamentului care se ocupă cu tranzacțiile în Kansas City.

În vârstă de 25 de ani, Peters este considerat drept unul dintre cei mai buni CB din ligă, iar din momentul în care a ajuns în NFL a reușit cele mai multe intercepții (19) și pase apărate (55), dintre toți jucătorii de pe această poziție. Dacă punem la socoteală și meciurile de play-off, unde a reușit două intercepții, cifrele lui Peters sunt depășite doar de legendarul Ed Reed, pe o perioadă de trei ani, el fiind al doilea cel mai bun CB conform ratingului specific, din momentul în care a ajuns în ligă.

În ciuda acestui fapt, derapajele din interiorul și din afara terenului i-au fost, însă, fatale, iar Chiefs au preferat să-l transfere pe mărunțiș, înfuriindu-și fanii și șocând lumea NFL.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore