NHL

Anaheim pariază pe experiență

March 5, 2018

Jason Chimera

Anaheim Ducks nu o duc prea bine în Divizia Pacific, iar calificarea în play-off se va juca până la ultimul fluier al arbitrilor, astfel că gruparea californiană mișcă în piață cu două transferuri surpriză.

Astfel Ducks l-au înregimentat, via transfer, pe veteranul Jason Chimera, de la New York Islanders, care a venit la schimb cu atacantul Chris Wagner, ambii jucători fiind, probabil, opțiuni pentru perioadă scurtă în Anaheim și Brooklyn.

Chimera, 38 de ani, are 11 puncte în 58 de meciuri cu Islanders, anul acesta, dar 413 în 1.091 de partide jucate în 17 ani ca profesionist, plus 29 de puncte în 69 de meciuri de play-off, fiind draftat în 1997, iar experiența sa l-a recomandat pentru transfer, Rațele fiind în căutarea unor veterani dispuși să vină în Anaheim pe termen scurt, astfel încă o eventuală ratare a intrării în play-off să nu afecteze iremediabil lotul.

De altfel, Anaheim l-a contractat imediat după Chimera și pe Chris Kelly, căpitanul echipei naționale a Canadei care a participat la Jocurile Olimpice, jucător cu 833 de meciuri în NHL pentru Ottawa Senators și Boston Bruins. În vârstă de 37 de ani, Kelly are 289 de puncte reușite în întreaga carieră, și va oferi o nouă opțiune pe bancă lui Bob Murray, Ducks fiind echipa cu cele mai multe eșecuri în prelungiri sau la loviturile de departajare în acest an.

De partea cealaltă, Wagner, 26 de ani, a reușit 15 puncte în 64 de meciuri pentru Ducks și 212 lovituri aplicate adversarilor, însă a refuzat să-și prelungească înțelegerea scadentă la vară, devenind dispensabil. El a adunat 28 de puncte în 159 de meciuri ca profesionist, fiind ales de pe poziția 122 de Anaheim în draftul din 2010.

Foto: Bruce Bennett/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore