NHL

Kane vine în California

March 5, 2018

Evander Kane

San Jose Sharks și-au făcut încă un upgrade ofensiv via transfer. Aripa Evander Kane a lăsat nefericirea din Buffalo și a venit în San Jose, Rechinii trimițându-l, la schimb, pe Daniel O’Regan, plus două opțiuni de draft din 2019. Prima și a patra.

Kane a marcat 40 de puncte în 61 de meciuri anul acesta și are 340 reușite în 557 de meciuri jucate pentru Sabres, Winnipeg Jets și Atlanta Thrashers, fiind unul dintre jucătorii remarcați mai mereu în ultimii cinci ani, indiferent de echipa pentru care a jucat. Cele 20 de goluri reușite anul acesta îl plasează, de altfel, pe locul secund ca realizator între actualii jucători ai lui Sharks, doar Logan Coutoure având 25 de reușite.

Pentru că el va deveni agent liber anul acesta, Sharks și-au luat o măsură de precauție, iar în cazul în care Kane alege să plece la 1 iulie, opțiunea de draft de primă rundă din 2019 se transformă într-una de rundă secundă, însă pare greu de crezut că fostul număr 4 de draft va alege să plece la o altă echipă, mai ales că Sharks sunt an de an printre protagoniștii NHL.

De partea cealaltă, Sabres primesc două opțiuni de draft importante, în perspectiva procesului de reconstrucție început în acest an, dar și un jucător care ar putea sparge bariera dintre AHL și NHL foarte curând. Daniel O’Regan are cinci puncte în 22 de meciuri jucate pentru Sharks, dar momentan se va prezenta la Rochester, în AHL.

Foto: Bruce Bennett/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore