NFL  »  SPECIAL

Carolina Panthers: Jon Beason nu regreta ca va rata tot sezonul

September 14, 2011

Linebacker-ul celor de la Carolina Panthers, care a suferit o accidentare teribila duminica, a declarat azi-noapte ca daca ar fi sa aleaga, ar intra din nou pe teren chiar stiind ca risca o accidentare. Jon Beason a suferit o ruptura a tendonului lui Achile la piciorul stang si nu mai poate juca pana anul viitor. El a intrat pe teren la doar doua saptamani de la o operatie suferita la tendonul cu pricina si nu a terminat partida pe gazon.

„Daca ar trebui s-o fac din nou as face-o, pentru ca fotbalul ma defineste. Uneori trebuie sa faci ce n-ai facut inainte iar factorul motivant e simplu pentru mine: castiga, fara frica de a rata. Multi spun ca am revenit prea repede. Nu a fost cazul. Le-am spus coechipierilor si mi-am spus mie ca joc sa ajut echipa. Atat eu cat si medicii am fost convinsi ca sunt recuperat si pot duce meciul pana la capat fara riscuri”, a scris Jon Beason pe blogul personal.

Carolina Panthers s-au miscat rapid dupa accidentarea lui Beason si l-au angajat pentru o perioada nedeterminata pe veteranul Ron Fields. Jon Beason este cel mai bine platit linebacker din istoria NFL.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore