NFL

Johnson și Coleman, puși pe liber de Carolina

March 5, 2018

Kurt Coleman este nevoit să-și caute un nou angajament.

Veteranul a fost pus pe liber de către Carolina Panthers, fără un avertisment prealabil, și a devenit agent liber, Panthers căutând să-și ajusteze fondul salarial în funcție de nevoile lotului.

În vârstă de 29 de ani, Coleman a stat trei ani în Charlotte și a fost titular în 12 dintre partidele de anul trecut, numai că productivitatea sa a fost modestă, el fiind al 82-lea safety din ligă, conform ratingurilor NFL. Panthers au salvat 2.65 milioane de dolari din fondul salarial, dar pierd 5.25 milioane de dolari când vine vorba de „bani morți”, adică sume garantate jucătorului, care nu contează însă în fondul salarial.

La fel ca în cazul lui Coleman, Charles Johnson este o victimă a procesului de reconstrucție, el petrecând 11 ani la Panthers. Al doilea în istoria clubului la număr de sacks și forced fumbles, după Julius Peppers, Johnson a jucat tot mai puțin în ultimii ani, DE-ul fiind prezent anul trecut în numai 12 dintre cele 17 partide jucate de Carolina.

La 31 de ani, Johnson poate avea destule opțiuni în martie, însă până la un nou contract închide capitolul Panthers cu 143 de meciuri jucate, 114 ca titular, 321 de tacklinguri, 67.5 sacks, 25 de pase apărate și 19 forced fumbles.

foto: Streeter Lecka/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore