NFL

Bridgewater devine agent liber

March 5, 2018

Decizie surpriză a lui Tedy Bridgewater. QB-ul care acum o lună își declara dragostea eternă pentru Minnesota Vikings a decis să nu mai continue în Minneapolis și a câștigat divergența cu franciza, după modelul AJ McCarron și Cincinnati Bengals.

Bridgewater, care a revenit după o devastatoare accidentare la genunchi ce l-a ținut pe bară mai mult de un sezon, a adus în atenția NFL situația sa contractuală, Vikings solicitând, exact ca Bengals, ca înțelegerea să fie prelungită automat cu un sezon, din cauza faptului că jucătorul s-a aflat pe lista PUP (jucători incapabili să evolueze), mai mult de un an.

Numai că socoteala celor de la Vikings n-a fost una bună, decizia NFL fiind definitivă și irevocabilă.

„Orice jucător care a fost trimis înaintea startului unui sezon pe lista PUP va primi salariul în întregime (…) cât se va afla pe această listă. Contractul său nu va fi întrerupt pentru această perioadă, cu excepția ultimului an de contract, atunci când acesta va fi întrerupt dacă jucătorul nu poate dincolo de săptămâna 7 a sezonului”, spune regulamentul NFL, însă în cazul lui Bridgewater, decizia a fost una unanimă că Vikings nu au suficiente argumente pentru a solicita ca jucătorul să devină agent liber restricționat, astfel că acesta își poate găsi o altă echipă fără nicio restricție.

Foto: Hannah Foslien / Getty Images Sport / Getty

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore