DAILY RECAP  »  MLS

LAFC, start surprinzător de sezon

March 5, 2018

lafc

Debutanta anului din MLS, Los Angeles FC pare să urmeze calea deschisă de Atlanta United, anul trecut. Deși supuși unei presiuni imense din partea vicecampionilor de la Seattle Sounders, jucătorii din California au reușit să se impună cu 1-0, grație celui mai rapid gol marcat de o echipă debutantă în întreaga istorie a ligii.

Diego Rossi a finalizat o centrare a lui Carlos Vela în minutul 11, depășind cu 33 de secunde recordul stabilit anterior de Freddy Montero, pentru cel mai rapid gol al unui debutant, iar apoi californienii au supraviețuit unui asediu total pe Century Field, kenyanul de 18 ani Handwalla Bwana nimerind transversala, iar Will Bruin având un gol anulat.

Managerul Bob Bradley, cel care a avut succes imediat cu Chicago Fire la precedenta experiență din MLS (în 2008), construind echipa de la zero, a fost rezervat la final, tocmai din cauza dominării totale a gazdelor, admițând că succesul a fost unul norocos.

REZULTATE:

Seattle – Los Angeles FC 0-1, Vancouver – Montreal 2-1, Kansas City – New York City 0-2, Los Angeles Galaxy – Portland 2-1.

Foto: Stephen Brashear / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore