DAILY RECAP  »  NHL

Record pentru Wild, iar play-off-ul este mai aproape

March 10, 2018

Sezonul regular din NHL se apropie cu pași mari de final, iar protagonistele bătăliei pentru pozițiile calificante se dau peste cap să facă rezultate cât mai spectaculoase. Așa se întâmplă și cu Minnesota Wild, echipă care pare să prindă viteză exact la momentul oportun, ultima evoluție fiind istorică.

Nino Niedenreiter, Zach PArise, Jared Spurgeon și Mikko Koivu au marcat fiecare câte un gol într-un interval de numai 3:28 minute în meciul contra celor de la Carolina Hurricanes, stabilind un record al francizei pentru cea mai scurtă perioadă dintr-un meci în care Wild a marcat de patru ori.

Echipa din Minneapolis a mai marcat apoi încă două goluri, câștigând cu 6-2 și consolidându-și poziția în ierarhia NHL, unde lupta pentru play-off se anunță fantastică până în final.

REZULTATE:

Bruins – Red Wings 6-5, Devils – Canadiens 6-4, Rangers – Jets 0-3, Blue Jackets – Golden Knights 4-1, Lightning – Panthers 5-4, Predators – Stars 2-0, Wild – Hurricanes 6-2, Blackhawks – Avalanche 2-1, Ducks – Capitals 4-0.

foto: thescore.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore