DAILY RECAP  »  NBA

Și Celtics sunt în play-off

March 10, 2018

irving

Conferința de Este cunoaște deja două dintre reprezentantele sale în play-off, după ce Boston Celtics i-au învins pe Minnesota Timberwolves și și-au asigurat al doilea loc calificant.

Boston a reușit să se califice în post-sezon la mai puțin de 24 de ore după toronto Raptors, liderul Conferinței, Kyrie Irving și Al Horford fiind în zi de grație cu Minnesota, la fel cum au fost în marea majoritate a partidelor din acest sezon.

Celtics au depășit toate așteptările în acest an, după accidentarea lui Gordon Hayward puțină lume oferindu-le șanse reale la o calificare în play-off, în condițiile în care din lotul de anul trecut se mai regăseau doar patru nume și pentru campania 2017-2018. Antrenorul Brad Stevens a reușit, însă, să acopere absențele prin mișcări interesante în teren, iar debutantul Jayson Tatum și aripa Jaylen Brown au profitat de oportunitate pentru a arăta că pot fi soluții imediate.

REZULTATE:

Hornets – Nets 111-125, Heat – 76ers 108-99, Timberwolves – Celtics 109-117, Thunder – Suns 115-87, Warriors – Spurs 110-107.

foto. thescore.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore