NFL

Sherman și-a găsit rapid o casă nouă

March 11, 2018

RS

Victimă a deciziilor dure luate de Seattle Seahawks în procesul de reconstrucție, veteranul Richard Sherman nu a rămas prea mult timp șomer. Dat afară din Seattle vineri, CB-ul și-a găsit rapid echipă, acceptând 39 de milioane de dolari pe trei ani de la San Francisco 49ers, unde intenționează și să-și încheie cariera.

Contractul pare însă unul bizar pentru că anul acesta Sherman va primi 5 milioane de dolari pe 14 martie, două milioane ca salariu de bază, două milioane dacă se află în lot în septembrie, un milion de dolari dacă joacă un număr de meciuri și trei milioane de dolari dacă ajunge în Pro Bowl, specialiștii considerând că ambele părți au vrut să se protejeze, în eventualitatea unui mariaj de foarte scurtă durată.

Aflat de șapte ani în NFL, Sherman a făcut parte din celebra Legion of Boom, defensivă a celor din Seattle care a speriat liga și a strălucit în perioada 2012-2015, când a fost cea mai bună din NFL. CB-ul a ajuns de patru ori la rând în pro Bowl (2013-2016), a fost selecționat de trei ori în echipa sezonului din 2012 în 2014 și a reușit cele mai multe intercepții din NFL în 2013, practic transferul său fiind, de departe, cel mai spectaculos din această pauză competițională.

Ca un paradox, veteranul este considerat unul dintre cei mai mari rivali individuali din istoria lui… 49ers.

foto: Christian Petersen/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore