NFL

Lions trec de Vikings si continua sa spere

December 12, 2011

Matthew Stafford

Coordonatorul de rezerva, Joe Webb a scapat mingea aproape de end-zone-ul lui Detroit in ultimele secunde ale meciului, si Lions au supravietuit miraculos pentru 34-28 cu Minnesota Vikings. Faza a fost insa una la limita, DeAndre Levy agatandu-l de masca pe Webb, faza care le-a scapat arbitrilor, dar si antrenorului Minnesotei.

Matthew Stafford a pasat pentru doua TD in prima parte si Detroit a condus cu 21 de puncte, diferenta care n-a mai putu fi recuperata de o alta echipa cu probleme evidente. Lions aveau 5 infrangeri consecutive inainte de acest meci.

Webb, intrat in locul lui Christian Ponder, a reusit sa le dea emotii mari leilor dupa ce a condus vikingii la doua TD in primele doua driveuri, si a fost la un psa sa faca praf calculele gazldelor.

La first and goal si cu 9 secunde ramase de jucat, Webb a fost lovit violent de Levy, iar reluarile au aratat clar ca jucatorul lui Lions l-a agatat de masca pe coordonatorul care a scapat mingea din cauza socului. Arbitrii nu au aruncat setagul galben, iar mingea a sarit inti la Stephen Tulloch si apoi la Cliff Avril, acesta din urma reusind s-o retina pentru finalul meciului.

 

By

Tags: , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore