St. Louis Rams: Rangers sunt acuzati de lipsa de fair play

September 21, 2011

Antrenorul lui St. Louis, Steve Spagnuolo, a anuntat ca va inainta o plangere oficiala impotriva celor de la New York Giants pentru lipsa de fair play si incalcarea regulamentelor. Potrivit tehnicianului, in timpul unui „rush” ofensiv care mergea perfect, doi jucatori de la Giants s-au „accidentat” subit, blocand astfel avansarea celor de la Rams catre terenul de tinta advers.

Cum ambii jucatori au revenit imediat pe gazon, acuzatiile par intemeiate, desi cei din New York s-au grabit sa nege orice neregula. Astfel, tehnicianul Tom Coughlin le-a explicat ziaristilor ca atat Deon Grant, cat si Jacquain Williams au suferi de crampe musculare severe si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Antrenorul a explicat ca in situatii de „no huddle” asemenea crampe apar destul de des, si este normal ca jucatorii sa primeasca ingrijiri.

NFL s-a marginit sa de aun comunicat in care sa explice ca simularile sunt interzise dar ca numai in cazul in care clubul sau jucatorii admit ca s-au prefacut se vor lua si masuri disciplinare.

Coordonatorul lui Rams, Sam Bradford, le-a povestit ziaristilor ce a auzit pe gazon: „Nu puteau sa fie inlocuiti si nu se mai puteau alinia din cauza oboselii. Cineva a zis: sa cada unul, sa cada unul, si imediat unul dintre fundasi a cazut apucat de crampe”…

By

Tags: , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore