Parasiti de suporteri, Bengals cedeaza cu 49ers

September 27, 2011

Cincinnati Bengals – San Francisco 49ers 8-13

Kendall Hunter a alergat sapte yarzi pentru singurul TD al patridei cu doar 3’59’’ inainte de final, iar San Francisco 49ers au invins Cincinnati Bengals in cel mai urat meci al actualului sezon.

De altfel, Hunter a finalizat singurul drive demn de a fi mentionat pentru 49ers, care au trecut de centrul terenului abia la finalul sfertului 3. Bengals au reusit doar doua field goals prin Mike Nugent, iar debutantul Andy Dalton a bifat prima partida dezastruoasa a scurtei cariere de profesionist. Pe langa “performanta” de a pasa 17 mingi din 32 de incercari, Dalton a dat si primele doua interceptii din cariera. Ambele in sfertul 4.

Ca o confirmare a faptului ca Bengals sunt favoriti la titlul de cea mai slaba echipa din NFL, a fost numarul de spectatori. Doar 43.363 de fani si-au cumparat bilet stabilind cea mai mica asistenta din ultimii 30 de ani. Acestia nici macar nu au asteptat finalul, interceptia lui Reggie Smith golind arena de 65.500 de locuri cu doua minute inainte de ultimul fluier.

By

Tags: , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore