NFL

Routt, 3 ani la Chiefs

February 20, 2012

Stanford Routt2

Fostul CB al celor de la Oakland Raiders, Stanford Routt, a semnat un contract pe trei seyoane cu Kansas City Chiefs, echipa de la care va primi 19,6 milioane de dolari, din care 4 milioane garantate.

Routt a fost ofertat si de alte cluburi dupa ce a devenit agent liber in urma deciziei celor de la Raiders de a activa o clauza care le permitea sa rupa unilateral o intelegere cifrata la 54,5 milioane de dolari, dupa doar un sezon. Jucatorul va primi pe 5 martie, 5 milioane de dolari de la Oakland, conform aceleiasi intelegeri, urmand astfel sa incaseze 9 milioane intr-o singura luna.

„Sanford este deja un nume in NFL, iar performantele sale sunt recunoascute. E un jucator talentat care a petrecut 7 sezoane in AFC West si este familiarizat cu oponentii nostri. Suntem incantati ca a acceptat oferta noastra si abia astept sa incepem munca”, a declarat antrenorul Sefilor, Romeo Crennel.

Transferul lui Routt este o mare surpriza, dupa ce specialistii americani prevazusera ca franciza isi va folosi unica optiune de blocaj (francize tag) pentru CB-ul Brandon Carr. Routt a mai avut oferte de la Buffalo Bills, Cincinnati Bengals, Dallas Cowboys si Houston Texans.

 

By

Tags: , , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore