NFL

Bills la primul esec intr-o atmosfera dezolanta

October 4, 2011

Cincinnati Bengals – Buffalo Bills 23-20

Coordonatorul debutant, Andy Dalton, a avut o revenire de senzatie dupa o prima repriza infecta si a reusit prima recuperare istorica din cariera dupa ce i-a condus pe Bengals la succes de la 3-17. Field goal-ul lui Mike Nugent, chiar la expirarea timpului regulamentar, a insemnat prima infrangere pentru Bills in actualul sezon.

Buffalo a venit la Cincinnati ca ultima echipa perfecta din AFC si cu renumele de echipa care recupereaza orice deficit, dar s-a facut de ras in fata unui adversar modest. Ryan Fitzpatrick a reusit doar 20 de pase bune din 34 de incercari si doar 199 de yarzi, iar acest lucru s-a simtit in partea secunda.

Dalton a marcat un TD si a pasat pentru altul, gasind apoi pasa perfecta la ultimu drive cand a transformat un 3rd & 9 in 1st down. A fost suficient pentru a mai castiga cativa yarzi in ultimele secunde si pentru a-i oferi lui Nugent sansa executiei castigatoare de la 43 de yarzi.

Bengals au revenit fabulos pentru a castiga primul lor meci din ultimele 11 dispute cu Bills, dar s-a ales si cu un record trist: cea mai slaba asistenta din istoria francizei.

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore