NFL

Lions revin miraculos si raman neinvinsi

October 4, 2011

Dallas Cowboys – Detroit Lions 30-34

Matthew Stafford si-a privit defensiva trecand la treaba pentru a recupera un deficit de 24 de puncte intr-o partida de povestit nepotilor. Fundasii au returnat doua interceptii consecutive pana in end-zone, iar apoi Stafford a luat jocul pe cont propriu cu doua pase de TD si un rushing TD. In final, Lions s-au impus cu 34-30 si par a fi principalii contracandidati ai lui Green Bay, intr-un sezon al surprizelor.

La o saptamana dupa ce au recuperat 20 de puncte intr-o repriza, Lions au demonstrat ca sunt pretendenti la Super Bowl. Detroit a castigat opt partide consecutive (patru in pre-sezon) si detine suprematia in NHL. De asemenea, s-a realizat un nou record al francizei cu 5 succese consecutive in deplasare.

De partea cealalta, Tony Romo a evoluat excelent pana cand a fost busculat violent de un adversar si apoi s-a prabusit. A dat trei interceptii, doua soldate cu TD si a demonstrat inca o data ca pentru Cowboys nu conteaza scorul de pe tabela. Meciul se va incheia oricum strans. Macar au stabilit un record: cea mai mare diferenta de scor pierduta in sfertul 4. Adica 14 puncte…

By

Tags: , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore