NFL

Si Redskins renunta la Manning

March 13, 2012

Washington_Redskins_logo

Washington Redskins risca totul pentru un debutant cu potential imens si renunta la Peyton Manning. Redskins au achizitionat optiunea 1 detinuta de St Louis Rams in draftul 2012, optiune care le va garanta fie semnarea lui Robert Griffin III, fie pe cea a lui Andrew Luck, in caz ca Indianapolis Colts il va alege pe castigatorul Trofeului Heisman intr-o schimbare de ultim moment.

Tranzactia este considerata cea mai spectaculoasa din istoria recenta a NFL, Redskins renuntand la trei optiuni de prima runda si la una de runda a doua pentru a urca pe pozitia secunda in draft. Alte trei echipe s-au aflat in tratative cu Rams, dar oferta venita din capitala a fost de nerefuzat.

Decizia de a vinde optiunea de draft nu a fost deloc una surprinzatoare, Rams avand deja unul dintre jucatorii considerati de mare viitor pe pozitia de QB, Sam Bradford. Ales de pe prima pozitie in 2010, acesta a progresat vizibil si va fi titular incontestabil, mai ales ca Rams isi vor putea intari pozitiile aflate in suferinta dupa un sezon catastrofal incheiat cu un record de 2-14. De altfel, in ultimele trei sezoane, Rams au castigat doar 10 meciuir, pierzand 38.

 

By

Tags: , , , , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore