NBA

Love, lasat pe bara pentru restul sezonului

April 24, 2012

Kevin Love

Kevin Love a trecut cu bine de toate testele medicale, dar nu va mai juca in acest sezon. Minnesota Timberwolves au considerat ca vedeta echipei este mai importanta decat doua victorii care nu vor schimba cu nimic deznodamantul sezonului si au decis sa nu-l mai foloseasca pe Love. Acesta a acuzat ameteli pe 11 aprilie, suferind si un blocaj al muschilor gatului fapt care a starnit ingrijorarea staff-ului medical care i-a interzis imediat sa mai joace. A revenit la antrenamente sambata si era de asteptat sa fie in teren la meciul cu Golden State, dora ca antrenorul Rick Adelman a anuntat ca o asemenea combinatie de simptome necesita recuperare si ca nu doreste sa riste nimic.

Love ocupa locul 4 in in clasamentul marcatorilor cu o medie de 26 de puncte pe meci si pe 2 in cel al recuperarilor cu o mdie de 13.3.

Decizia celor de la Wolves nu este asa surpinzatoare, franciza dorind sa-si protejeze cel mai bun jucator, mai ales ca intariri masive nu vor veni in intersezon. Minnesota nu are optiune de draft in prima runda din 2012 dupa ce a cedat-o celor de la Bobcats, dar poate reveni in urna daca Jazz prind play-off-ul in ultima clipa.

 

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore