NFL

Aer european in draftul 2012

April 25, 2012

Moment istoric in draftul din aceasta noapte. Cel putin trei jucatori care si-au inceput carierele in alte tari decat SUA ar putea ajunge in NFL daca se vor regasi pe listele de achizitii ale scouterilor. Doi canadieni si un german, ar intregi astfel o „colonie” de fotbalisti care au impresionat intai in alte competitii. 20 de jucatori se afla in aceast sutuatie, 18 din Canada si doi din Europa.

Batranul Continent va avea si in acest sezon un reprezentant in draft. Este vorba d germanul Markus Kuhn. Acesta a debutat in fotbal la Weinheim Longhorns, inainte de a ajunge in SUA in cautarea unei burse de studiu. A devenit om de baza in echipa celor de la North Carolina State, reusind 45 de tackles si 4.5 sacks. A impresionat in Combinata si are sanse mari sa fie draftat chiar din primele doua runde.

Kuhn, ar deveni al treilea european care ajunge in NFL desi a jucat pe alt continent. Inaintea sa, au fost draftati conationalul Sebastian Vollmer si olandezul Romeo Bandinson. Vollmer a debutat la Dusseldorf Panther inainte de a ajunge la Universitatea Houston si a fi ales in ruda secunda a draftului 2009 (locul 58) de New England Patriots. Bandinson a jucat intai la Amsterdam Crusaders si a ajuns in SUA la 19 ani jucand pentru Oregon. A fost ales de Redskins in runda a treia (locul 78) in 1994.

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore